lv
en
L’avenue restorāns

L’avenue restorāns

Šī vieta ir stāsts par ēdienu. Pirmkārt. Par dzīves svinēšanu. Otrkārt. Par telpu, kas apvieno ēdiena un dzīves baudīšanu. Treškārt. Lai šos stāstus īstenotu, interjers veidots kā pastkartīte, kas bez acīmredzamiem pierādījumiem, rada skaidru vīziju, ka tā uzņemta Francijā. Pastkartītes rāmis – iespaidīgā telpas proporcija, kas kalpo kā dizaina fundaments. Fotoattēla saturs – viegla brīvdienu noskaņa un pārliecinošas dizaina tradīcijas.

  • projekta veids: publiskais
  • platība: iekštelpa - 578,90 m2, terase – 393,6 m2
  • interjera arhitekte: Anna Butele
  • komanda: Agnese Vilkauša, Jānis Gavars, Dace Karole, Edīte Bokāne
  • statuss: procesā
  • gads: 2017
  • 3d mākslinieks: Augusts Galiņš
Lasīt vairāk

Sāc sadarbību šeit

Sazinies ar mums